Postadress
Åsögatan 200 A
116 32 Stockholm
Sverige

Arbetslokal
Alsnögatan 3
Stockholm

Namn *
Namn
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Aktuellt

 

 

Från den 15 mars har YLE lagt upp filmen Dream Business och det pedagogiska materialet med lektionsstartare och övningar på Arenan och Vetamix. (YLEs kanal för skolor)

Michaela Granit

Skärmklipp 2015-08-27 19.40.34.png

Dream Business baserat på en pjäs av Kersin Perski i koncept och regi för filmatiseringen av Michaela Granit:

Se här!

Filmen skall också visas i tv senare i vår och YLE står för textning och översättningen till finska, men översättningen är inte färdig ännu så datumet har inte slagits fast.

Om filmen och projektet Dream Business: Se här!

Projektet Dream Business tar upp frågor kring människohandel. Det i sin tur kan leda till att unga människor kan ta ställning mot våld, förtryck och könsrelaterad exploatering.

Tilhörande pedagogiska filmer: Se här!

 YLE har skrivit två artiklar, en där filmen och kortfilmerna presenteras:

Se här!

 och en artikel med filmade delar där pilotprojektet vid Kyrkslätts gymnasium presenteras. Intervju med Michaela Granit, skådespelare Linda Zilliacus, lärare, elever och Elisabet Rhen m.m:

Se här!

Pilotprojektet vid Kyrkslätts gymnasium är ett bra exempel på hur man kan jobba med Dream Business för att ta upp frågor kring människohandel. Det i sin tur kan leda till att unga människor kan ta ställning mot våld, förtryck och könsrelaterad exploatering.

Vi har förankrat Dream Business vid Novia och Axell, blivande socionomer och sjukskötare som skriver sina examensarbeten om olika aspekter av människohandel. Förra veckan fick vi ta del av deras presentationer av arbetsprocessen i Åbo.