Postadress
Åsögatan 200 A
116 32 Stockholm
Sverige

Arbetslokal
Alsnögatan 3
Stockholm

Namn *
Namn
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

2018

Teaterproduktioner

 

 

2018

Elden-7-Snowgarden.png

Den Stora elden

(das große feuer)

Av Roland Schimmelpfenning. Norrbottensteatern, 2018

Hur vore det om vi en dag satt på andra sidan gränsen?

En berättelse för vår tid om människorna i två byar – där naturkatastrofer, fattigdom och en stor förödande eld drabbar bara den ena byn – medan den andra byn fortsätter leva i fred och välstånd. Om hur orättvisor uppstår, vänner blir fiender och världen balanserar på gränsen till undergång.

Den stora elden av Roland Schimmelpfennig, en av europas mest spelade och hyllade dramatiker just nu, och regisseras av Michaela Granit, med en gedigen internationell bakgrund, som gör detta till en mäktig audiovisuell upplevelse.

"Rent djävulskt bra" (NRK)

LÄNGTAN

AV ANNA JORDAN. PLAYHOUSE TEATER, 2018

LÄNGTAN är ett omskakande, gripande och hoppfullt drama om ömhet, rädsla för närhet och människor i desperat behov av kärlek. En idag aktuell berättelse om socialt och ekonomiskt utanförskap och unga människor som lever utan gränser och närvaro av en vuxenvärld.

I Michaela Granits händer blir det en samtida historia. Längtan säger något om vår tid. Blicken är vänd mot den lägsta klassen, en ekonomisk grupp vi sällan ser gestaltas på scen. Det handlar om kampen och drömmen om att en dag nå toppen av ett isberg. Utan pekpinnar och tillrättalagda sanningar, med längtan i syn och kolmörker i blick, hittar Jordan och Granit hem.”

Publik och kritiker succé!