Postadress
Åsögatan 200 A
116 32 Stockholm
Sverige

Arbetslokal
Alsnögatan 3
Stockholm

Namn *
Namn
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

pic5.png

2001 till 2005

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Donec sed odio dui. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

 

TEATERPRODUKTIONER

2001 TILL 2005

 

NAMN: SPIELREIN SABINA
av Kerstin Perski, projektidé Michaela Granit. Stockholms stadsteater, 2005

Föreställningen följer Sabina Spielreins öde; den ryska judinnan som tidigt blev psykiskt sjuk och blev Carl Jungs första patient i psykoanalys. Hon tog sig ur sin sjukdom, utbildade sig till läkare och blev själv psykoanalytiker. Efter första världskriget flyttar hon tillbaka till Ryssland för att bygga upp en institution för psyko-tiska barn. Men det dröjer inte länge förrän Stalin och den hårdnade kommunistregimen förbjuder psykoanalysen och gör det omöjligt för henne och kolleger att verka.

FLICKAN PÅ HENRIKSDALSBERGET 
av Peter Barlach
Stockholm stadsteater, 2003

Flickan på Henriksdalsberget är en föreställning om mor- och dotterrelationer. Och om skuld. Om två envisa och starka kvinnors gripande, rörande och dråpliga strävan mot livs-nödvändig respekt. Vägen dit skulle innebära något som ingen
av dem klarat av tidigare
– att se sanningarna i vitögat. Succéföreställningen med Frida Hallgren och Gunilla Röör i rollerna spelades för fulla hus under två perioder.

VI FALLER INTE! 
av Kerstin Perski
Judiska teatern, 2004

I pjäsen försöker fyra vilsna människor klara av att leva i samtiden. I arbetet med Vi faller inte! låg fokus i uppsättningen på att synliggöra vad som händer med vårt inre när den yttre världen drastiskt förändrar sig. Under spelperioden gavs seminarier på temat ”vårt uppvarvade samhälle” och ”bioteknologins konsekvenser”.

 

KNIVAR I HÖNOR
av David Harrower 
Stockholm stadsteater, 2001

Teateruppsättningen Knivar i hönor är en anmärkningsvärd historia om kunskapen kraft och den begynnande medvetenhet som infaller sig i takt med att världen rör sig från det agrara till urbanisering och industrialism. Uppsättningen är ett lantligt mysteriespel och en resa genom den magi som språket rymmer.