Postadress
Åsögatan 200 A
116 32 Stockholm
Sverige

Arbetslokal
Alsnögatan 3
Stockholm

Namn *
Namn
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

pic3.png

1996 till 2000

Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Duis mollis, est non commodo luctus, nisi erat porttitor ligula, eget lacinia odio sem nec elit. Sed posuere consectetur est at lobortis.

 

TEATERPRODUKTIONER

1996 TILL 2000

 

BALLADEN OM HESTER
av Marina Carr
Göteborgs stadsteater, 2000

I föreställningen Balladen iscensätts jakten på att komma till rätta med en livstid kantad av övergivenhet. En övertygande inblick i vad som händer i ett sinne som blivit illa kantstött av mänsklig ovänlighet. Balladen om Hester var berättelsen om vad som kan uppstå i desperation för att återvinna kärleken. Och om hur människan kan bli blind för allt hon ödelägger i sin väg.

DABLOIDER 
av Leonid Tishkov
Färgfabriken, 1998

Dabloider var ett gränsöverskridande projekt. En burlesk, absurdistisk iscensättning som kombinerade humor och vild gestik med en skarpsynt blick på ett Sovjetunionen i förvandling. I konstnären Leonid Tishkovs värld symboliserar Dabloiden människans ”mentala bagage” skapade utifrån den kultur vi anammar.

DEN STORA LÖGNEN 
av Sam Shephard
Dalateatern, 1998

”Den stora lögnen” har beskrivits som en meditation över en förlust. Om hur man handskas med familjetragedier och relationer. Och föreställningen tar upp svåra frågor; Om missbruk och våld. Om att inte bli sedd. Och om hur man kompenserar svarta hål inom sig själv genom att ge sig på andra, kanske någon man älskar.

CAMILLE
av Michaela Granit
kulturhuset sverigeTURNé, 1996/97

På Rodinmuseet i Paris finns ett rum med några av Camille Claudels skulpturer. Skulpturer med en oerhörd nerv, sinnlighet och utsatthet. Skapad av samma Camille som suttit inspärrad på sinnessjukhus. I 30 år. I ett antal brev vädjar hon om att få komma ut. Föreställningen blev ett sätt att ge henne rösten tillbaka genom en fri association kring Camilles liv och verk.  En pjäs skriven och iscensatt av Michaela Granit.

MEMORY
av Margaret Mahy
riksteatern, 1997

Ödet för samman en ung man och en alzheimerssjuk kvinna. Och beslutet att stanna kvar och vårda kvinnan blir nyckeln till att komma till rätta med de egna hjärnspökena. En resa genom det egna jaget som ger insikter om hur omsorg för andra kan frigöra människor från förlamande tvångstankar om dess egna förflutna.