Postadress
Åsögatan 200 A
116 32 Stockholm
Sverige

Arbetslokal
Alsnögatan 3
Stockholm

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Aktuellt

Aktuellt - December 2019

Michaela Granit

fötter.jpg

Just nu förbereder jag en uppsättning av en nyskriven pjäs, Morfars Mauser av vetenskapsjournalisten Marcus Rosenlund för Helsingfors Stadsteater, premiär 11 Mars 2020 på Lilla teatern. Mer info kommer!

Aktuellt under hösten med projektet Dream Business i Finland. Över 200 studerande, pedagoger och experter möttes i Åbo!

Dream Business spelfilm och tillhörande pedagogiskt material har inspirerade Novia att ordna en konferens kring ämnet människohandel. Målgruppen var studerande och pedagoger inom socialt arbete och hälsovård inom Novia samt professionella aktörer inom dessa områden. I oktober anordnades ”Människohandel och det mänskliga mötet” i Campus Åbo. Konferensen inleddes med trailern till Dream Business och en presentation av filmen och det pedagogiska materialet. Jag och Anki Hellerberg-Sågfors ledde workshops där deltagarna fick bekanta sig med utbildningsmaterialet och föra diskussioner kring olika frågeställningar.

Programmet: Klicka här!

Dream Business, spelfilmen och sju utbildningsfilmer finns från våren 2019 på YLE Arenan i 5 år framöver. Tidigare visat på SVT Drama och varit tillgängligt på SVT/UR mellan 2016-2018.

LÄNK TILL FILMEN DREAM BUSINESS PÅ YLE ARENA: Klicka här!        

 Dream Business är en filmatisering av pjäsen med samma namn av Kerstin Perski. Regissör Michaela Granit har skapat en filmisk hybrid där scenens språk möter filmens bildspråk. Se: Film/TV

LÄNK TILL PEDAGOGISKA MATERIALET: Klicka här!

Filmen och utbildningspaketet har i Sverige och Finland bidragit till att unga människor tar ställning mot våld, förtryck och könsrelaterad exploatering. Materialet kan användas till alla gymnasie, socionom- och sjukskötarutbildningar, polishögskolan och juristutbildningar.