Postadress
Åsögatan 200 A
116 32 Stockholm
Sverige

Arbetslokal
Alsnögatan 3
Stockholm

Namn *
Namn
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

pic3.png

Mad(wo)men

mad(wo)men

 

 
Fotograf: Karin Alfredsson
 

Om UPPSÄTTNINGEN

Två stycken, relativt korta. De befinner sig i posttraumatisk stress efter socialdemokratins fall. De måste hitta sättet att formatera hjärnan, alla uppdateringar kontra stora livsuppgifter och existentiella val.

De där som kan göra som de vill, strunta i allt ansvar och ändå vara älskade. De där alfahannarna - måste se alltid vara så långa. Är det kanske det vi saknar?

I ett slags desperat utbrott tar de över Framers & Partners och bli uppköpta av Ribal Babel. Med sin humanism och idealism djupt förträngd i sitt inre letar de förvirrat efter ett sätt att hantera sin nya tillvaro.

När Mad(wo)men hade premiär 2012 hade det gått 24 år sedan som den kritikerrosade publiksuccén DonnaMaDonna spelade på Teater Bouffons. Inför Mad(wo)men möttes Michaela Granit och Åsa Kalmér igen i en kravlös satit om makt, kön, pengar och vår tids vårdslösa behandling av oss själva och vår runda glob.

Se trailern till Mad(wo)men.


Mad(wo)men av & med: Michaela Granit & Åsa Kalmér.
 Scenografi, kostym & mask: Thomas Sjöstedt. Kompositör & ljuddesign: Leif Jordansson. Film, videoproduktioner &           affisch: Patrik Instedt. Regikonsult: Judith Hollander. 
Rörelseinstruktör & sufflös: Francoise Fournier. 
Ljus: Jan M Eriksson. Scenmästare och ljud: Moa Deurell. 
Alfhanarna på film: Mats Flink och Yvan Auzley