Postadress
Åsögatan 200 A
116 32 Stockholm
Sverige

Arbetslokal
Alsnögatan 3
Stockholm

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Aktuellt

Aktuella spännande projekt som jag jobbar med:

Michaela Granit

Dyslexikraft logo original_ovan-1.png

Världen bakom orden är ett scen- och konstprojekt som vill locka till ett lustfyllt utforskande av kraften i dyslexi. Konstnärer och ungdomar med dyslexi bjuds in att, tillsammans med bildkonsten och teatern som gestaltningsmetod, utforska dyslexins olika kreativa vägar. Berättelser, bild, rum, ord, musik, text och rörelse får gestaltning i en utställning november 2021 på Jakobsbergs konsthall och i en turnerande scenkonstföreställning 2022-23. 

Under projekttiden bjuds sakkunniga in till olika seminarier i samarbeten med våra samarbetspartners, det utvecklas metodmaterial och en digital mötesarena av ungdomar för ungdomar - Dyslexikompis.

Projektet som har fått treårigt projektstöd från Allmänna arvsfonden leds av konstnären Karin Lind, regissören Michaela Granit, och projektledaren Anna Wennergren från Artikel 31.

LÄS MER HÄR OCH FÖLJ PROJEKTET PÅ Artikel 31

UNIKT NORDISKT OPERAPROJEKT

Under 2021 arbetar också som regissör och dramaturg med utveckla ett unikt nyskrivet nordiskt Operaprojekt, libretto av Merete Pryds Helle (DK), tonsättare och cellist Josefine Opsahl (DK) med NORDIC OPERA, Operachef Merete Sveistrup.


ShareMusic & Performing Arts

I residensarbete - som regissör. Mentorsprogrammet med utveckling av en monolog: Mer info kommer!