Postadress
Åsögatan 200 A
116 32 Stockholm
Sverige

Arbetslokal
Alsnögatan 3
Stockholm

Namn *
Namn
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Aktuellt

 

 

Stående ovationer på premiären av LÄNGTAN, Playhouse Teater

Michaela Granit

Jag är så glad för mottagandet av LÄNGTAN - en angelägen och idag viktig pjäs skriven av Anna Jordan!

Jag är så glad för mottagandet av LÄNGTAN - en angelägen och idag viktig pjäs skriven av Anna Jordan!

Tack alla fantastiska medarbetare och Playhouse Teater!

Filip Johansson, Alexander Jubell, Maria Zakrisson Mortensson, Louise Ryme (Skådespelare) Karin Lind (Scenografi) Daniel Douhan (Musik och Ljuddesign) Kevin Wyn-Jones (Ljusdesign) Maria Felldin (Kostymdesign) Nina Lagnefeldt (Maskdesign)
 

Läs här några tankar om min konstnärliga ingång till arbetet med föreställningen.
 

Recensioner

”Michaela Granits iscensättning är en knock-out. Totalt genomarbetad, trovärdig och med ett obönhörligt fysiskt driv.” 

Lars Ring, SvD
Läs hela recensionen här
”Michaela Granits iscensättning är brutal men också tragikomisk. Var och en i ensemblen getaltar sina karaktärer med en, mitt i vrede och förtvivlan, närhet också till de nyanser som lyfter spelet över socialrealistiska klichéer. Det är bra och det är angeläget och det är modigt av Playhouse”

Pia Huss, DN
Läs hela recensionen här
”Åh, det är så otroligt fint spelat. Kanske känns det inte som att lära sig något nytt, men viktigare: att bli påmind om hur det faktiskt ser ut. För att lyckas med att påminna och beröra, få publiken att orka bry sig eller över huvud taget känna något krävs det närvaro på scen. Längtan har det! Det pulserar i rummet när de ensamma brödernas känslomässiga dysfunktion berättas.”

”En möjlig sammanfattning: mansrollen kräver ett distanserande till de egna känslorna – för att skydda sig mot att bli sårbar och kränkt. Längtan är ett bra exempel på vad som kan hända om en sådan distans får finnas under en längre tid, samtidigt som vi också får se vad som kan ske när något eller någon (Jennifer) bryter sig in.”


Martina Rampling
Läs hela recensionen här