Postadress
Åsögatan 200 A
116 32 Stockholm
Sverige

Arbetslokal
Alsnögatan 3
Stockholm

Namn *
Namn
         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Aktuellt

 

 

Regissör för filmen Dream Business. Premiär på SVT2, den 28 mars (Annandag påsk) kl. 22.20 2016!

Michaela Granit

Trailer:

Dream Business är en filmatisering av teaterpjäsen med samma namn av Kerstin Perski. Michaela har bearbetat föreställningen och som regissör skapat en filmisk hybrid där scenens språk möter filmens bildspråk.

Filmen speglar en verklighet som finns mitt ibland oss, inte synlig för alla men desto grymmare för de iblandade. Det handlar om flickor som lämnat hemländernas fattigdom och diskriminering, men som fortsätter att bli utnyttjade i det nya landet. Pengar, girighet och efterfrågan på sexuella tjänster gör att exploateringen fortsätter och människovärden sätts ur spel. 

Dream Business är en samtida saga som skakar om och ställer frågor. Är allt till salu? Har alla ett val? Vad är en människa värd? Hur öppna är våra gränser?

Till filmen Dream Business finns ett filmatiserat utbildningsmaterial för gymnasiet om människohandel. Filmen Dream Business visas på SVT2 UR Annandag Påsk måndagen den 28/3 kl. 22:20 och kommer därefter tillsammans med utbildningsmaterialet finnas tillgängligt på UR:s hemsida tre år framåt.

Utbildningsmaterialet består av filmen Dream Business(90 min), tv-programmet Vad är människohandel? (15 min), 5 kortfilmer ( ca 4 min var ) som fungerar som lektionsstartare, en film om projekt Dream Business (6 min) och en filmad kunskapsbank för frågor och svar om människohandel med sakkunniga som svarar inom sina kompetensområden. Det ingår även lärarhandledning om hur man kan använda materialet.

 Skådespelare: Linda Zilliacus · Erik Bolin · Annika Aapalahti · Maija Andersson · Julia Lappalainen · Felix Engström · Tobias Zilliacus · Lennart Jähkel · Mats Flink · Björn Wahlberg

Michaela arbetar som projekt/konstnärligledare på Ny Drama.

Information om projektet Dream Business kan du finna på våran hemsida. Film, teater, ungdomsprojekt, seminarier, utbildningsmaterial, Nordiskt samarbete.

http://www.dreambusiness.se/